Bel nu: 0494 080 555

Heeft u vragen of wenst u een offerte?
Contacteer ons vandaag nog en we bekijken samen uw project.

Badkamerrenovatie

Wanneer u uw badkamer wilt laten renoveren of een volledig nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft het design, de materialen en de inrichting. Door onze jarenlange ervaring in badkamerrenovatie hebben we geleerd dat het heel belangrijk is om de behoeften van de klant van tevoren heel duidelijk in kaart te brengen. Des te beter we deze voorbereiding doen, des te makkelijker het voor u als klant wordt, om de juiste keuzes te maken.

Met een grondige voorbereiding en een realistische planning zorgen wij voor een zorgeloos traject. Om een volledige badkamer volledig te renoveren, mag u rekenen met een volle week werk. Daarna kan u genieten van een gloednieuwe badkamer, tot in de puntjes afgewerkt.

Renovatiegroup werkt met een groot assortiment van kwaliteitsvolle badkamermeubels, baden en douches. U kiest het sanitair en de meubels die u mooi vindt, het merk dat u vertrouwt, de prijs die u bevalt. Wij zorgen voor de plaatsing. Uiteraard is maatwerk ook perfect mogelijk.

Badkamerrenovatie